Haluamme kutsua sinut paastoamaan ja rukoilemaan syyskuun alussa

Post date: 11-Aug-2010 21:04:52

Olemme huolissamme maamme ilmapiiristä. Epäpyhästä tehdään pyhää, asiat käännetään ylösalaisin. Perheet ovat suuren paineen alla ja lapsia joutuu heitteille. Haluamme ottaa paikamme omassa muurinaukossamme ja seisoa oman paikkakuntamme ja maamme puolesta Jumalan edessä. Haluamme kutsua kaikki tätä lukevat mukaan. Jos et pääse paikanpäälle, voit silti liittyä mukaan rukoilemaan siellä missä olet.

Hes 22:30.

Minä etsin heidän joukostansa miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa minun edessäni maan puolesta, etten minä sitä hävittäisi, mutta en löytänyt.

Uskomme, että Jeesus on voittaja. Hän on tehnyt edestämme kaiken. Haluamme odottaa Herraa, jotta Hän ajallaan meille vastaa. Emme halua huitoa ilmaan, vaan anomme Herraa kirkastamaan näkymme. Niinpä toimimme sanan mukaan.

Joel. 1:14

Julistakaa pyhä paasto, kutsukaa koolle juhlakokous. Kootkaa vanhimmat ja kaikki kansa Herran, Jumalanne, huoneeseen, huutakaa avuksenne Herraa.

Haluamme nähdä Jumalan läpimurron maassamme ja paikkakunnallamme.

Apt 4:31 Kun he olivat päättäneet rukouksensa, vavahti paikka, jossa he olivat koolla, ja he kaikki täyttyivät Pyhästä Hengestä ja julistivat rohkeasti Jumalan sanaa.

Erityisesti kannamme seuraavia aiheita :

  • Anomme näkyä Herralta
  • Rukoilemme lähetystyön puolesta
  • Kannamme Perheitä ja lapsia nousemalla hävitystä vastaan
  • Haluamme olla anomassa armoa maallemme ja paikkakunnallemme.
  • Siunaamme Israelia ja rukoilemme rauhaa Jerusalemille

Tilaisuudet Hankasalmella

ti 31.8.2010 - pe 3.9.2010 klo 18

ti 7.9.2010 - pe 10.9.2010 klo 18

Rukoushuoneelle tulee taulukko, jossa voit valita sinulle sopivan rukousajan. Voit pyhittää viikostasi haluamasi ajat rukoukseen ja paastoon. Liity mukaan ja katso mitä Herra tekee!